kerstsfeer

Breng de kerstsfeer in huis: hoe maak je je huis “kerstachtig”

De kerstsfeer is het belangrijkste element om deze tijd van het jaar speciaal te maken. In dit artikel leest u hoe u thuis een kerstsfeer kunt creëren, ook al is het maar voor een paar dagen. Laten we het eerst eens hebben over kerstdecoratie. Er zijn veel manieren om je huis te versieren met kerstsfeer – van kerstbomen en kerstverlichting tot peperkoekkoekjes of kerstliedjes!

Geniet u ook zo van de kerstperiode? En van het inrichten van je huis voor de wintermaanden, zoals ik doe. De tijd van het jaar is zo mooi en er zijn veel meer mogelijkheden om in kerstsfeer te komen dan anderen!

Ik wil graag een paar leuke ideeën met u delen over hoe we dit doel in onze huizen kunnen bereiken tijdens deze koude dagen – weken voordat 25 december weer aanbreekt (wow!).

Wit is de nieuwe trend

Wit is de nieuwe kerstkleur van dit jaar. Het is strak, elegant en perfect voor een winter wonderland! Gebruik veel witte decoraties zoals sneeuwvlokken of engelfiguren op je boom met bosbessen in hun handen om het er dit jaar extra kerstachtig uit te laten zien. En vergeet de cadeautjes onder die feestelijke nepspullen niet – er zijn nu ook een paar hele leuke items verkrijgbaar (kerstballen, iemand?).

Dit bericht zou niet compleet zijn zonder suggesties over hoe je minderbedeelden tijdens 25 december kunt helpen als dat nodig is.

Wonderen Nachten

Deze kerst moet een luxueuze uitstraling hebben. Met donkere kleuren en glanzende materialen zal het de perfecte aanvulling zijn op uw huis deze feestdagen!

Traditioneel

Rood en goud zijn de meest voorkomende kleuren voor Kerstmis. Ze hebben niet alleen een klassieke uitstraling, maar creëren ook een sfeer van warmte die elk jaar weer terugkomt. Bijvoorbeeld: als u uw huis feestelijk wilt houden zonder het te overweldigen met te veel versieringen of lichtjes; kan het houden van twee kleuren zoals rood/goud precies genoeg flair geven tijdens de feestdagen!

Voor iets meer bijzonders ga je voor rode zuurstokken in de boom of kerstsokken. Je kunt ook verlichte kerstballen en kerstmannen in de boom hangen! Als dit de eerste keer is dat je iets decoreert, probeer dan geen regels te overtreden – volg de kleuren die al aanwezig zijn en hoe je je er thuis bij voelt (gebruik misschien neutrale tinten).